Målgrupp:
Denna webinarserie (två träffar) vänder sig till alla företag inom besöksnäringen i Swedish Lapland som går i tankarna om att ansluta ert boende eller redan finns där och önskar stärka sin digitala närvaro på Booking.com

Syftet med denna webinarserie är att lära er mer om hur det fungerar att hyra ut via bokningssajter, vad som är viktigt för att synas och bokas på nätet samt hur ni anpassar det till att möta just era behov.

Träff 1 (21 januari kl. 10.00)
Det första webinaret fokuserar på hur ni optimerar innehållet så som bilder, beskrivning och faciliteter. Vi kommer att gå igenom hur ni begär en textändring, svarar på gästrecensioner samt hur ni kan spara tid genom att arbeta med våra automatiska svarsmallar.

Träff 2 (29 januari, kl. 10.00)
Under den andra träffen är fokus på analyser. Vilka statistikverktyg och rapporter kan ni använda för att veta hur det går och vilka verktyg finns det för att driva mer bokningar? Vi kommer även att prata om hur ni hanterar tillgänglighet och prissättning på bästa sätt och hur ni kan använda en Channel Manager/Kanalhanterare.

Läs mer och anmäl dig >>