Etablera i Luleå

Luleå Fotoluleåbild

Det ska vara lätt att komma till Luleå

Luleå Business Region AB är navet för näringslivsutveckling i Luleå och ägs helt av Luleå kommun. Vi arbetar utifrån ett koncernperspektiv för att bygga framgångsrika etableringar och hjälper företag som vill etablera eller investera i Luleå genom att tillhandahålla rätt kunskap och kontakter.

Vår hjälp till dig skräddarsyr vi efter dina behov, våra tjänster kostar ingenting och är konfidentiella. Vi erbjuder stöd i allt ifrån frågor om lediga lokaler eller fastigheter att hyra till komplexa behov av mark och annan infrastruktur som behövs vid etableringar. Vi håller ihop etableringsarbetets många kontakter, både i kommunkoncernen och med andra myndigheter och aktörer.

Luleå Industripark

Luleå Industripark

Luleå Industripark är med utmärkta logistiska förutsättningar och förberedd infrastruktur redo att välkomna nya verksamheter.  Med över 70 hektar planerad industriell mark, närhet till andra anläggningar och Luleå Hamn är Luleå Industripark optimalt strategiskt placerat.

Luleå Industripark
Faktabild

Aktuella investeringar

I Luleå finns ett stort och varierat näringsliv där många företag visar vilja att expandera och växa. Intresset är också stort bland både stora och små företag att komma hit och etablera sig.  Här listar vi några av de större projekten i regionen.

Aktuella investeringar