Luleå Business Region söker en projektkoordinator med strategisk känsla

Luleå Business Region erbjuder en spännande tjänst där du som projektkoordinator är en viktig pusselbit i flera olika projekt där vi är ägare eller projektpart. Vi ser gärna att du även har en strategisk känsla som bidrar till alla delar av vårt uppdrag. Som projektkoordinator är du van att hantera flera saker samtidigt, är en fena på uppföljning och rapportering av projekt och inte minst har du ett lösningsdrivet arbetssätt. Du är en proaktiv och utåtriktad relationsskapare som gör det enkelt för dig att samarbeta både i organisationen och utanför.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att tillsammans med projektledare se till att ta projekt hela vägen från start till mål. Arbetsuppgifterna handlar i stort om koordinering, administration och rapportering av projekt. Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter och är nyfiken på att utvecklas och lära sig nya saker. I ditt arbete behövs egen initiativförmåga och ett strategiskt tankesätt. Du kommer på olika sätt vara inblandad i många av de aktiviteter och uppdrag Luleå Business Region har. Tjänsten är ett vikariat till 2022-12-31 men det finns möjlighet att den kan förlängas.

Kvalifikationer

  • Utbildning inom ekonomi eller annan utbildning i kombination med yrkeserfarenhet som vi bedömer relevant.
  • God erfarenhet av att arbeta i projektform.
  • Erfarenhet av projektrapportering.
  • God kommunikativ förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Goda kunskaper av Office 365.

Meriterande

Vi ser positivt på om du har kunskap och förståelse om beslutsprocesser och arbetssätt inom kommun eller andra myndigheter. Erfarenhet av att ha arbetat strategiskt med någon typ av näringslivsutveckling i offentlig och politiskt styrd verksamhet är meriterande.

Arbetstid | Anställningsform | Lön

  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat till 2022-12-31. Möjlighet till förlängning finns.
  • Individuell lön, ange löneanspråk.

Skicka in din ansökan och cv till: jobba@luleabusiness.se

Sista ansökningsdag är 27 juni men intervjuer kan ske löpande under tiden. Ansök idag!

Har du frågor om tjänsten – kontakta vår projektkoordinator: Ulrica Magnusson, 070-508 32 61.

Vill du veta mer om bolaget och vårt uppdrag – besök vår webb eller kontakta t.f. vd Kjell-Åke Johansson, 070-574 32 01.

Sammanfattning i pdf-format.