Kalender

Tillväxtfokus Luleå: Tema transport & infrastruktur

Ta chansen att påverka Luleås infrastruktur

Luleå Business Region bjuder in via projektet Kompetensstegen till ett öppet möte med kommun och näringsliv för att ta oss an utmaningen och hitta lösningarna som är kopplade till de stora investeringarna i nya industrier och ny djuphamn. Denna gång är temat transportbranschen. Vi tar oss an frågeställningar som:

  • Hur måste stadens infrastruktur uppgraderas för att klara de nya volymerna gods?
  • Var finns flaskhalsarna som måste åtgärdas?
  • Hur ska du som företagare klara att behålla, utveckla och attrahera rätt kompetens?
    Vi ger dig möjliga lösningar.

Vi riktar oss specifikt till dig som verkar inom transportbranschen. Du bjuds in till ett dialogmöte där du exklusivt får möta Luleå kommuns nyckelpersoner på respektive område, där även yrkesutbildningar medverkar, Trafikverket och Transportföretagen. Målet är att hitta och utarbeta konkreta lösningar som möter just dina behov i en nära samverkan.

Välkommen att delta och påverka!

Tid: 21 juni, 08.30–12.00.
Vi bjuder på kaffe och smörgås från 08.15. Medverkan är kostnadsfri.
Plats: Vetenskapens hus, Storgatan 53.

Ladda ner pdf

Detta är Tillväxtfokus Luleå:
Tillväxtfokus Luleå består av en serie träffar som börjar att rullas ut under våren 2022. Där möts företag från olika branscher, näringslivsfrämjare, Luleå kommun och Luleå Business Region för att diskutera kompetensutmaningar. Fokus ligger på lösningar, möjligheter och engagemang för de  åtgärder, utbildningar och matchningsmöjligheter som finns.  Vill du veta mer, kontakta Linda Björk, affärsutvecklare inom kompetensförsörjning på Luleå Business Region.


Boka här

Pågår

Tisdag 21 jun 2022 08:00 - 12:00