Kalender

Luleå växer – Framtidssäkra din kompetensförsörjning

Är du säker på att du kan behålla och attrahera nya medarbetare i framtiden? Attraktiva företag arbetar med sitt arbetsgivarvarumärke och har en struktur för sin rekryteringsprocess.


Anmäl dig till Luleå Business Regions programserie Framtidssäkrad Kompetensförsörjning och bygg upp en hållbar och realistisk strategi för kompetensförsörjning anpassad för just ditt företag. Nätverka och dela erfarenheter mellan ledare från olika branscher. Ett unikt tillfälle för dig som företagare i Luleå. Hur vill du uppfattas som arbetsgivare? Hur utvecklar du både befintlig och framtida personal? Hur attraherar du rätt kompetens? Dessa frågor är högaktuella.  

  • Ta chansen att få delta i ett unikt nätverk för chefer från olika branscher!
  • Luleå växer och ska bli 100 000 invånare. Nya utmaningar kräver nya grepp och vi behöver hjälpas åt. Det här programmet är annorlunda.
  • I en trygg grupp av ledare från olika branscher får du unika tips och idéer. Målet med programmet är att du ska utveckla och känna dig säker med företagets strategi för kompetensförsörjning.
  • Du får lära nytt och diskutera hur du kan bli ännu skarpare på kompetensförsörjning genom att följa en väl beprövad metod. 
Läs mer om programserien
Så här tyckte tidigare deltagare om programserien 

Sista anmälningsdag 17 april.


Boka här

Pågår

Torsdag 20 apr 08:30 - 17:00