Kalender

Frukost med näringslivet

Luleå Business Region hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scenen 08.00–09.00.

Tema: Kraftsamling företagsklimat

Företagsklimatet är en prioriterad fråga för Luleå kommun. Det handlar om att skapa en bra grund för dialog, förståelse och tillit mellan kommunen och näringslivet. Att företagen trivs, utvecklas och stannar i Luleå är viktigt.

Josefine Wihlzon, inköpschef och Patrik Wallgren, miljö- och byggchef på Luleå kommun, inleder med att berätta om det pågående arbetet för ett förbättrat företagsklimat, och att det är viktigt att aktivt göra det tillsammans med företagen. Gunnar Tåhlin, vd för Galären och Josefin Hermansson, projektchef på NCC deltar i ett panelsamtal där de delar med sig av sina tankar och upplevelser kring företagsklimatet i Luleå.

Stanna gärna kvar efter programmet på scen för att prata, ställa frågor och lämna synpunkter till kommunens representanter!

Frukostpartner: Niemi Bil

Ingen föranmälan krävs. Har du en matallergi och önskar specialkost, meddela oss senast 24 januari via: info@luleabusiness.se.

Varmt välkommen!

Medarrangörer: Företagarna Luleå och Luleå Näringsliv.

Pågår

Fredag 27 jan 07:30 - 09:00
Frukost med näringslivet
Frukost med näringslivet

Plats

Vetenskapens hus
Storgatan 53
97231 Luleå

Vägbeskrivning

Kontakt

E-post: info@luleabusiness.se

Hitta hit