Kalender

Inspirationslunch: Satsa hållbart och vinn affärer!

– Hur kan du som företagare dra nytta av industrins erfarenheter? – Hur kan små och medelstora företag komma igång att arbeta med hållbarhetsarbetet?

”Satsa hållbart och vinn affärer” är en inspirationslunch riktad mot små och medelstora företag där vi gästas av inköpschef Rasmus Kazinczy, H2 Green Steel, hållbarhetsdirektör Christina Friborg, SSAB och Mats Stålnacke, chef för support & hållbara inköp, LKAB. Trion delar med sig av hur de arbetar med sina inköpsprocesser, kravbilder och vad som är på gång just nu. Syftet är att ge en inblick i vad du som företagare behöver leva upp till som hållbar leverantör kopplat till den gröna industriomställningen.

Med på plats finns även Gällivare Näringsliv som delar med sig av sina insikter och stora erfarenhet i frågan. De har i flera år arbetat med vilka krav näringslivet behöver leva upp till för att bli en hållbar leverantör. 

Vi bjuder på enklare lunch och kaffe. Deltagandet är kostnadsfritt. Uteblivet deltagande debiteras med 150:- i no-show avgift.

Evenemanget modereras av Sara Json Lindmark.


Boka här

Pågår

Fredag 3 feb 11:00 - 12:30