Kalender

Jullunch med NyföretagarCentrum

Mod, Nytänkande och Engagemang

Välkommen till jullunch med NyföretagarCentrum och en inspirerande föreläsning med Malin Winberg, en av våra skickliga företagare i Norrbotten.

Efter en välsmakande lunch i juletid kommer Malin Winberg att dela med sig av sina erfarenheter och insikter om vad som krävs för att skapa framgång i företagandet under temat ”Mod, Nytänkande och Engagemang”.

Malin Winberg guidar oss genom en resa där vi utforskar vikten av att våga testa nya idéer och att förflytta sig från ord till handling. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter kommer Malin att belysa hur mod och engagemang är en nyckel till utveckling.

Ett centralt tema som berörs under föreläsningen är att skapa ett högt värde för kunden och Malin kommer visa på hur företagare kan förstå och möta kundernas behov på bästa sätt, vilket resulterar i både nöjda och återkommande kunder.

Kommunikation är en annan hörnsten, och Malin lyfter vikten av och belyser exempel på hur hon arbetar med kommunikation. Genom att dela med sig av sitt sätt att tänka och arbeta kommer Malin även att illustrera hur man bygger starka samarbeten som skapar förutsättningar för ett konkurrenskraftigt företag.

Föreläsningen ger dig med andra ord konkreta insikter och verktyg för att utveckla ditt företagande där mod, nytänkande och engagemang skapar riktigt goda förutsättningar för en offensiv utveckling framåt.

Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på en välsmakande lunch.


Boka här

Pågår

Måndag 11 dec 11:30 - 15:30
Malin Winberg
Malin Winberg

Plats

Hotell Savoy
Storgatan 59
Luleå