Kalender

Frukost med näringslivet

Luleå Business Region hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scenen 08.00–09.00.

Dagens tema: Hållbar tillväxt inom besöksnäringen.

Med en allt större uppmärksamhet för Luleå som lockar nya industrisatsningar och fler besökare behövs en ökad kapacitet. Hur gör vi för att matcha efterfrågan, och dessutom på ett hållbart sätt?
Vi har med oss Maria Broman, VD Visit Skellefteå, som berättar om Skellefteås resa i och med de stora satsningarna och hur man gör för att hålla jämna steg med utvecklingen. Vi träffar även företagarna Pontus Frank, Explore Luleå, Eive Stenvall, Scandic och Johan Åström, Alviks Trafik som delar med sig av sina tankar.

 

Dagens frukostpartner Swedavia finns med oss på plats och bjuder på frukost. Vi talar även med Ann-Christin Viklund, Flygstationschef Luleå Airport om hur de ser på utvecklingen på Luleå Airport och den pågående klimatomställningen i branschen.

Vi får även nedslag från aktuella punkter i näringslivet, veta mer planerna för gamla brandstationstomten kvarteret Bävern och träffa några av de partners som kommer dela ut priser på Luleå Business Awards. 

Alla näringslivsintresserade är välkomna. Evenemanget är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Har du en matallergi och önskar specialkost, meddela oss senast fredag veckan före på: info@luleabusiness.se

Varmt välkommen!

 

Medarrangörer: Företagarna Luleå och Luleå Näringsliv.

Pågår

Fredag 22 mar 07:30 - 09:00
Kalender Frukost 2024

Plats

Vetenskapens hus
Storgatan 53
97231 Luleå

Vägbeskrivning

Kontakt

E-post: info@luleabusiness.se

Hitta hit