Kalender

Frukost med näringslivet

Luleå Business Region hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scenen 08.00–09.00.

Under scensamtalet kommer vi tala om framgångsfaktorer och strategier för att vara en attraktiv arbetsgivare. Med oss i samtal om det har vi företagarna Johanna Grimståhl, Brightnest, Mia Viltok, ZNYGG och Magnus Brännström,  Nordkonsult i Luleå. Utöver det kommer vi få träffa Luleås nya näringslivschef Josefine Wihlzon, Luleå kommun, vi kommer bjudas på nyheter från den kommande SM-veckan som hålls i Luleå och Boden och så får vi veta varför NTM Media och Luleå Energi valt att vara med som samarbetspartners i Luleå Business Awards. 

Som Frukostpartner har vi med oss City Öppenvård och Hermelinen. Det finns med på plats och både bjuder på frukost och berättar om sin verksamhet.

Varmt välkommen!

Alla näringslivsintresserade är välkomna. Evenemanget är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Har du en matallergi och önskar specialkost, meddela oss senast fredag veckan före på: info@luleabusiness.se

Medarrangörer: Företagarna Luleå och Luleå Näringsliv.

Pågår

Fredag 23 feb 07:30 - 09:00
Kalender Frukost 2024

Plats

Vetenskapens hus
Storgatan 53
97231 Luleå

Vägbeskrivning

Kontakt

E-post: info@luleabusiness.se

Hitta hit