Kalender

Frukost med näringslivet

Luleå Business Region hälsar varmt välkommen till Frukost med näringslivet, en mötesplats för nätverkande och affärskontakter. Vi öppnar dörrarna för mingel och frukost kl. 07.30 och bjuder på program från scenen 08.00–09.00.

Dagens tema: Cybersäkerhet
Cybersäkerhetsattacker ökar exponentiellt i hela världen, så även gentemot företag i norra Sverige. Under temasamtalet lyfter vi cybersäkerhetsfrågor utifrån att det är en ledningsfråga som kräver riskhantering och en tydlig strategi inte bara en fråga för IT-leverantörer, då ett mindre företag i praktiken kan riskera allt om en attack sker.
Vi har även med oss Luleås och Bodens kommunalråd Carina Sammeli och Claes Nordmark för att ta tempen på allt som händer och tala om möjligheter och utmaningar med både infrastruktur och kompetensförsörjning. Vi kommer även få veta mer om Sveriges Innovationsriksdag som arrangerades under maj gemensamt av Luleå och Boden.
Dagens Frukostpartner är SSAB. De bjuder på frukost och finns med på plats för att berätta om deras verksamhet och vad som är aktuellt.

Alla näringslivsintresserade är välkomna. Evenemanget är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Har du en matallergi och önskar specialkost, meddela oss senast fredag veckan före på: info@luleabusiness.se

Varmt välkommen!

Boden Business Park ordnar gemensam bussresa från Boden, så ta chansen att nätverka med både företagare från Luleå och Boden.


Medarrangörer: Företagarna Luleå och Luleå Näringsliv.

Pågår

Fredag 31 maj 07:30 - 09:00
Kalender Frukost 2024

Plats

Vetenskapens hus
Storgatan 53
97231 Luleå

Vägbeskrivning

Kontakt

E-post: info@luleabusiness.se

Hitta hit