Kalender

Hur tar jag in riskkapital för att växa?

Välkommen till 2 dagars föreläsning och workshop som varvar teori med praktik i hur du framgångsrikt söker ägarkapital.

Har du just startat ett bolag och behöver kapital? Eller är du i tillväxtfas? Du kanske står inför en investering i bolaget? I samband med detta kanske du funderar på att ta in externt kapital. Men hur går det till? Vad ska man tänka på? Vilka fällor kan man falla i? Vilken typ av riskkapital är bra i just min fas? Detta koncept är utformat för att hjälpa dig att få en klar förståelse för de nödvändiga villkoren som krävs för att attrahera ägarkapital till ditt företag. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med investerare eller inte, så är dessa dagar perfekta för dig som är entreprenör och intresserad av att dra till dig ägarkapital till ditt företag. Vi kommer att guida dig genom hela processen och ge dig ovärderliga insikter om vad som förväntas av dig som entreprenör när du söker ägarkapital, såväl nationellt som internationellt.

Under de två dagarna kommer du att få en djupare förståelse för företagsvärdering och utvärdering av olika exitstrategier. Vi har skapat ett koncept som kombinerar teori med praktiska tillämpningar. Vi uppmuntrar aktivt till att dela dina egna tankar och erfarenheter, samtidigt som vi tillämpar den kunskap vi förvärvar genom verkliga fallstudier.

Kostnad

Aktiviteten är kostnadsfri att delta på och bekostas av Invest in Norrbotten via strukturfondsprojektet Hållbara Investeringar.

Detta ingår:

  • Föreläsning & workshop
  •  Material
  • Förtäring i form av för- och eftermiddagsfika, luncher samt middag dag 1

Invest in Norrbotten har via strukturfondsprojektet Hållbara Investeringar, resurser att hjälpa små och medelstora företag i Norrbotten som har ambitionen att växa genom ett internationellt partnerskap. Projektets övergripande mål är att genom internationella investeringar och etableringar bidra till ökad tillväxt, ökad jämställdhet och mångfald i Norrbotten som skapar ett attraktivt samhälle att leva och bo i.

Läs mer >>

Pågår

Onsdag 14 feb - torsdag 15 feb