Kalender

Ikigai – för meningsfullt och ekonomiskt hållbart företagande

Reflektera över din passion och förstå de drivkrafter du behöver för att skapa både meningsfulla och ekonomiskt hållbara företag. Vi bjuder in dig till en intensiv 2-timmars session som kommer att fördjupa dig i filosofin bakom Ikigai och ge dig möjligheten att djupdyka i personlig reflektion tillsammans med andra som är verksamma inom kulturella och kreativa branscher.

Ikigai är ett japanskt ord som direktöversatt på svenska betyder “värdet med att leva”. Ordet används om det som ger en känsla av att det man gör är meningsfullt och att man gör skillnad.

Om Jean-Baptiste Gérard:
Workshopen leds av Jean-Baptiste Gérard, medgrundare av Toolspace och Ideaction, som har hjälpt över 500 entreprenörer de senaste fem åren och varit involverad i starten av över 50 företag.

Jean-Baptiste tidigare föreläst om Ikigai inom bl.a Värmeverkets verksamhet– en spännande kreativ hub för kulturpionjärer.

För vem?
För dig som driver företag eller verksamhet inom kulturella och kreativa branscher, eller är yrkesverksam inom konst och kultur. Du ska vara verksam i Norrbotten.

Föreläsningen erbjuds genom projektet North Creative Nodes.
Projektpartners: Luleå Business Region, Piteå Science Park och Boden Business Park.
Finansiärer: Region Norrbotten, Luleå Business Region, Piteå kommun och Boden Business Park.
Projektägare: Kulturföreningen Ebeneser.


Boka här

Pågår

Onsdag 29 maj 13:00 - 15:00
North Cretative Nodes

Plats

Online - via Zoom